Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a Comisiei pentru coordonarea implementării măsurilor necesare pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a locuitorilor din așezările informale din Municipiul București și a Grupului de lucru constituit la nivelul Municipiului București
Comentarii
Alex 2024-05-22 10:32:41
Reparare Calea Giulesti - a strazii si a liniei de tramvai, cum in acest moment se simte de zici ca suntem in comuna, nu in capitala.
Calea Giulesti este extrem de frecventata in fiecare zi, si din cauza circulatiei continue si chiar si cu masini grele precum tiruri, s-a deteriorat strada extrem de mult, cu multe gauri si rupturi, in special pe linia de tramvai. De asemenea, lumea circula cu o viteza de peste limita admisa, si niste speed bumpers ar ajuta, in special in zonele pietonale si a scolilor.
De asemenea, masinile circula pe banda de tramvai si blocheaza tramvaiul intre Bd Constructorilor si rondul de la despartirea Calea Giulesti - Drumul Sabareni. Este aproape imposibil in a merge cu tramvaiul pana la intersectie pentru ca linia nu este delimitata, si coada de masini il blocheaza la orele de varf, ceea ce incetineste mersul la munca. Aceste lucruri afecteaza viata de zi cu zi a localnicilor si chiar va rog sa nu mai uitati de noi cei de pe Calea Giulesti.
Daca doriti va pot da mai multe detalii.

Multumesc!