Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr.118 din data de 21.07.2004 privind exercitarea activității de comercializare pe principalele rețele stradale
Comentarii
Ionut 2022-12-30 03:11:23
Sper sa se aprobe cat mai curand. In sectoral 2 intersectiile si strazile sunt pline de infractori care vand ilegal diverse produse in special legume și fructe, nu ai loc pe trotuar de ei,multi vand cantitati industriale direct din mașinile gen duba parcate direct pe trotuar. Salut o masura bine venita si sper ca politia locala sa inceapa să-și faca datoria.
Tudor 2022-12-30 08:16:09
Masurile de sanctionare contraventionala / confiscare a marfurilor expuse neautorizat trebuie să se aplice pe întreaga retea stradala municipală, nu doar pe principalele retele stradale. Altcumva, comerciantii/ speculantii se vor retrage pe intersectiile cu strazile adiacente bulevardelor/ șoelelor principale, (1-2 m mai în spate) putând vinde liniștiți trecatorilor.
Fane 2022-12-30 11:18:22
În legătură cu acest proiectul de modificare al Hcgmb.nr.118/2004,ar trebui și pe trotuare,parcuri ,parcări publice precum și în toate locurile publice în care se desfășoară activități de comerț ambulant și neautorizat.Nu trebui sa ne limitam doar pe drumurile publice cu a-ți pus Dvs în proiect. Respect!
adriana 2023-01-04 16:34:16
Este bun proiectul dar sunt multe de spus, din punct de vedere organizatoric. Nu ar fi rau sa fie invitati si organizatorii de evenimente pentru ca au de spus multe situatii reale, cu care s-au confruntat.
Poate nu ar fi rau sa fie trecute si strazile care apartin de Adm Strazilor, unde se pot organiza evenimente sau mici targuri mestesugaresti. De asemeni in parcuri ar trebui sa fie puse la punct instalatiile electrice, fara de care nu se pot organiza evenimente culturale, in special. Mobilierul urban este distrus, instalatiile electrice de asemeni, insa tot organizatorii sunt acuzati ca le afecteaza in cadrul unui eveniment, ceea ce este cu totul eronat. Paza pe timpul zilei este foarte utila in parcuri, un subiect deloc de ignorat.