Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului raporturilor contractuale pentru locuințele convenabile aflate in administrarea entităților juridice ce funcționează în baza hotărârilor Consiliului General al Municipiului București, a contractului-cadru de închiriere a locuințelor convenabile si a tarifelor in lei/m.p. și abrogarea HCGMB nr. 328/2020
Comentarii
Felicia niculae 2022-08-05 18:52:39
Dorim sa închiriem spații pretabile domeniului de patiserie
Alin Torba 2022-08-09 08:44:52
Buna ziua,
Va rog sa aveti in vedere si faptul ca multe dintre spatiile cu destinatie de locuinta se afla intr-o stare avansata de degradare.
Fac referire la faptul ca persoanele care inchiriaza ar trebui sa se oblige si la o anumita renovare pentru a nu afecta vecinii, prin inundare, infiltratii de la acoperis, etc.
Personal am trecut prin aceast epison in care toata canalizarea vecinilor de deasupra, spatiu care este in prorietatea AFI, a refulat in casa la mine.
Inteleg faptul ca persoanele care beneficiaza de aceste locuinte nu au un venit destul de mare, dar trebuie avut cumva in vedere si faptul ca daca intr-o curte comuna se afla 1-2 spatii care mai apartin de AFI, se creeaza un disconfort persoanelor care sunt proprietari.
Poate primaria poate participa in vreun fel la renovari.
O zi buna!
Mina Petrescu 2022-08-09 15:00:18
Buna ziua ! Din sutele de locuinte AFI si cele de la consolidari carora le schimbati destinatia cf HCGMB 328/2020 ,va rugam sa gasiti 114 pt cei care avem repartitiile si blocul respectiv nu se mai finalizeaza...au trecut 3 ani...si sa ni le dati spre inchiriere ca locuinte sociale ! Multumim
Adauga un comentariu
Daca nu doriti sa apara numele Dvs. completati acest câmp. (dacă nu îl completați va fi folosit câmpul "Nume Prenume").