Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind avizarea "Studiului de oportunitate privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de calitori, in regiunea București -llfov, către operatori regionali"
Comentarii
Cicero 2021-05-16 13:40:20
Renunțați la liniile preorăşeneşti. Nu sunt rentabile. Locuitorul din Cucuieți NU vine cu autobuzul la Bucureşti. Nici cu bicicleta. Vine cu maşina personală, sau a colegului, iar în cel mai rău caz cu Uber. E o risipă şi este irațional să ții ditamai autobuzul în trafic, la costurile mari de amortizare, intretinere si carburanti, ca să mişte trei pasageri, singurii la care li se potriveşte cursa asta. Nu o veți face, fiindcă rațiunea nu intră în calcule, dar măcar limitați cursele doar până la intrarea în Bucureşti, la prima stație de autobuz urban (metrou), şi NU până în centrul unei capitale excesiv de aglomerate.
Parvu Georgeta 2021-05-20 14:38:58
Bravo! Felicitari! Ne intoarcem la MIZERIA anterioara, cand transportul Bucuresti - Ilfov era asigurat de firmele de transport cu microbuze?! Daca a facut ceva bun echipa anterioara la PMB, a fost ca a reinfiintat aceste linii preorasenesti, ceea ce a condus la un mod civilizat de deplasare a mii de persoane la si de la locul de munca. Pe perioada pandemiei, fara aceste autobuze, ar fi fost un calvar. Am calatorit circa 10 ani la Magurele in microbuze jegoase, supraaglomerate, cu program de functionare la latitudinea soferului si cu o stare tehnica extrem de precara, care ne facea sa ne gandim mereu la momentul colapsului...
Iar propunerea cu prima statie de STB din oras ar arata asa pentru cineva din Militari care vrea sa ajunga in Magurele: 137, 41, 47, 96 si un autobuz preorasenesc. Acum este 137, 41 si un autobuz preorasenesc = aproximativ 4 ore pe zi, dus / intors. Dar de ce mai avem nevoie de specialisti in domeniu nuclear?! De ce avem liceu si facultate de fizica atomica?! Mai bine ne facem toti comercianti sau sa ne decidem sa lucram la multinationale, ca suntem forta de munca ieftina!!!