Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind amplasarea de echipamente pentru exerciții fizice, tip calisthenics, in spațiile verzi din București, aflate în proprietatea Municipiului București și administrarea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București
Comentarii
Alexandru Pahontu 2021-04-01 09:22:08
Bună ziua, mă bucur că această inițiativă va intra în dezbatere publică, și sper și cred din tot sufletul, dacă va fi pusă în practică, că efectele ei pozitive, asupra stării de sănătate a locuitorilor Bucureștiului, vor fi imense. Deoarece a pornit de la o idee și propunere a mea, cu susținerea directă și totală a doamnei consilier Manuela Mureşan, o să urmăresc să vă expun cât mai pe larg de ce un asemenea proiect are un impact global atât de mare asupra sănătății, cu investiții minime din partea primăriei și administrațiilor locale arondate.
Elena 2021-04-01 10:04:24
Nu sunt de acord cu distrugerea spatiilor verzi, care si asa sunt foarte putine. Trebuie gasita o alta amplasare si mult mai important, gasita si o cale de a combate poluarea masiva din Bucuresti, intrucat aerul este foarte nociv, iar inspirarea acestui aer nociv, cand faci exercitii fizice nu cred ca poate ajuta foarte mult in obtinerea unei stari de sanatate optime.
Foisor Cristian 2021-04-01 11:04:45
Buna ziua,sunt un practicanți de calistenics si sunt nevoit sa merg până în parcul tineretului pentru antrenament.Locuiesc în apropierea parcului IORE.Spațiul verde este destul in parc,as recomanda sa se amplaseze lângă terenurile de baschet de lângă liceul Dante Aligieri,este un spațiu destul de mare si necirculat.
Vă las aici video cu parcul calistenics din tineretului: https://youtu.be/sorLiXVa6BI
Robi 2021-04-01 12:13:33
Prin amplasarea de astfel de parcuri destinate sportivilor, aerul nu va fi poluat doamna Elena, ba chiar oamenii vor fi indrumati sa faca sport, acest lucru nu este deloc promovat la noi in Romania prin intermediul guvernului, niciodata sportul in tara la noi nu a fost sustinut destul financiar, ma antrenez de 3 ani de zile in Oraselul Copiilor unde am reusit sa devin unul dintre cei mai buni atleti din Romania, cu toate acestea la fiecare antrenament risc sa cad si sa imi rup gatul de pe paralele sau de pe bara dreapta deoarece absolut nimeni nu s-a mai ocupat de acel parc de la construirea lui, noi singuri am reparat acea bara de minim 5-6 ori pentru ca nu mai sta prinsa in suruburi, daca ma pun cu un baiat sa dam tragem o data de paralele, se rup din prinderea lor in acel copac decorativ, anul trecut un copil a cazut de la o inaltime de aproximativ 1,5-2m si din cate am inteles isi rupsese piciorul, de ce a cazut? ei bine cum nu s a ocupat nimeni de acel loc, barele ruginesc, se mai desprind si trebuiesc ‘restaurate’, daca chiar eu eram atunci pe inele in maini si cadeam in cap?, daca asta o sa se intample si cu celelalte bare? Nu cred ca ar fi un caz fericit nici pentru noi, nici pentru primarie. Dorim parcuri mai multe in Bucuresti, mai exaxt aproape de centrul Bucurestiul, de la firma ‘Kenguru Pro’ pentru ca ei au cele mai bune parcuri si sunt recunoscuti in toata lumea, in Sibiu sunt 3 sau 4 parcuri de acest gen destul de mari, noi avem 2 mici in zone greu accesibile, unul fiind in Parcul Lunca Florilor unde suntem amenintati la propriu de oamenii care stau in acea zona, de aceea avem nevoie de parcuri in zone populate, zone centrale. Acest lucru va impinge si alte persoane la sport, parcurile fiind in zone populate vor fi vazute de mai multe persoane si se vor intreba ‘Uaau cum face baiatu asta, cum se numeste ce faceti voi?’ etc. Cred cu tarie ca la noi in Romania acest sport trebuie incurajat si finantat. Avem foarte multi atleti buni in Romania, cat si in Bucuresti, copii chiar de 12-13 ani foarte motivati si bucurosi cand se antreneaza, sper ca o sa se ia in considerare tot ce am spus si se va face ceva cu cap.
Dinu Lucian 2021-04-01 12:22:55
Practic calisthenics de 2 ani de zile si pot spune ca este un sport benefic pentru toate varstele.Exercitiile sunt destul de simple de executat plus ca putem gasi sute de videoclipuri despre cum se practica acest sport.Eu ma antrenez in parcul Tineretului si pot spune ca echipamentul de calisthenics din acel parc este destul de deteriorat.Recomand sa se foloseasca un echipament kenguru deoarece are o structura foarte rezistenta,nu necesita mult spatiu si iti poti antrena toate grupele musculare intr-un singur pachet.Imi doresc sa apara cat mai multe locuri de calisthenics in bucuresti deoarece sunt foarte putine dar va pot spune ca suntem o echipa numeroasa de atleti pentru care avem nevoie de ele.
Cornel 2021-04-01 13:31:01
Foarte buna idee. La un parc atat de mare trebuie macar un spatiu pentru calistenics.
Adrian Berccovici 2021-04-01 21:46:48
In aceasta primvara se fac 3 ani de cand practic callisthenics si pot spune ca sunt foarte entuziasmat de aceasta propunere.
Sportul in aer liber in astfel de amplasamente in afara faptului ca promoveaza sanatatea prin miscare si aer curat leaga si prietenii , uneste comunitatea.
Mi-ar placea enorm sa apara cat mai mmulte astfel de amplasamente in Bucuresti.
Matei Ionescu 2021-04-02 00:22:31
Buna ziua, practic calisthenics de mai mult de 3 ani si pot cu siguranta sa spun ca mi-a schimbat viata. In acești 3 ani am reusit sa imi construiesc un corp de care sunt mandru, sa execut anumite elemente pe care nu le credeam posibile inainte si sa imi fac foarte multi prieteni, multi dintre ei la un nivel mult mai ridicat decat mine. Din pacate cu totii suntem nevoiti sa ne antrenam in parcul din Oraselul Copiilor unde conditiile nu sunt tocmai favorabile. Paralelele se misca si nu sunt stabile, pe langa asta, este o singura pereche de paralele si uneori lumea face efectiv coada la ele ca sa isi faca setul de dips sau comboul de statice. Bara principala a avut mereu probleme si a fost nevoie de noi sa o reparam, in plus este prea joasa pentru unii oameni care se antreneaza acolo. Vara trecuta bara cu inele a cazut peste un copil care a fost dus de urgenta la spital imediat dupa, iar acum in locul unde era initial bara nu mai este nimic, la fel si cu alte echipamente/bare cu care era dotat inițial parcul. Uneori ne intrebam cat o sa ne mai tina si celelalte bare; scenariul in care ramanem cu bara in mana la un set de tractiuni sau mai rau, sa se rupa cu noi la un combo de dinamice, devine real. O alta problema a parcului de calisthenics din Oraselul copiilor este aceea ca este cam principalul din Bucuresti, mai sunt 2 parcuri mici KENGURU PRO care din pacate sunt situate in zone rau famate unde preferam sa nu ne antrenam deoarece riscam sa fim tăiați de populația majoritara a zonelor respective. Multi dintre prietenii mei, sunt convins ca si alti oameni, sunt nevoiti sa parcurgă distante mari pentru a ajunge in Oraselul Copiilor deoarece in zona unde locuiesc nu exista parcuri de genul acesta. Sunt sigur ca pentru toti ar fi utile "statiuni" de calitate pentru calisthenics MĂCAR in parcurile principale din Bucuresti (IOR, Cismigiu, Herastrau, etc.) si in zonele mai centrale. Nu cred ca ma contrazice cineva cand spun ca parcurile KENGURU PRO sunt perfecte pentru orice atlet de calisthenics si asta din mai multe motive: barele au o suprafata diferita care face gripul/prinderea acestora mult mai buna (nu sunt netede asemenea celor din Oraselul Copiilor), sunt mult mai durabile si exista mai multe tipuri de bare de care dispun cei de la Kenguru Pro care sunt liderii cand vine vorba de productia de astfel de echipamente.
In plus, o data cu construirea mai multor parcuri de calisthenics, acest sport va fi promovat si mai mult. Multi oameni vad ce facem noi in parc, iar a doua zi vin sa se antreneze fiecare din diverse motive, fie sa isi lucreze corpul, sa invete elemente de forta sau miscari spectaculoase la bara.
In Spania sunt foarte multe parcuri de genul acesta si cam oricine cunoaste acest sport. Mai mult, spaniolii au performante extrem de ridicate cand vine vorba de calisthenics. Ma întreb de ce?
johnluc 2021-04-02 07:16:45
Sustin aceasta initiativa. Sportul in aer liber este cel mai bun lucru pentru sanatate!
illscapolo 2021-04-02 10:32:39
echipamentele pentru exercitii fizice de tip calisthenics sunt cele mai adecvate practicarii sportului intrucat nu implica decat greutatea corporala si totodata sunt si mai ieftin de produs. Iar amplasarea lor in parcuri este ideala. Sustin!
Ene Emilian 2021-04-03 14:05:24
Am inceput sa practic calisthenics acum aproape un an, si pot spune ca ca acest sport mi-a schimbat stilul de viata. Exercitiile pot fi executate de oricine si pot spune ca sunt chiar benefice pentru corpul nostru daca le facem in timpul liber si nu numai. De cand am inceput sa practic acest sport ma antrenez in Parcul tineretului in zona My Equilibria, unde sunt amplasate echipamente destinate acestui sport dar din pacate majoritatea sunt foarte si deloc sigure. Nu este un secret ca, KENGURU.PRO sunt cei la care ar trebuii sa aplelam pentru un echipament mai bun. Acestia sunt recunoscuti in toata lumea pentru parcurile lor de calisthenics de foarte buna calitate. Mi-ar face placere sa apara cat mai multe spatii de calisthenics in Bucuresti!
Cugler Nina 2021-04-04 10:16:05
O idee foarte bună. Si asa cu săli închise nu se mai face mișcare.
Răzvan Constantin 2021-04-04 14:25:07
Bună ziua, consider că prin amplasarea acestor echipamente de tip calisthenics prin parcurile din București, pe langa ca ar ajuta la promovarea sportului în general pentru absolut toate varstele, ne-ar ajuta si pe noi (atletii de calisthenics) în a performa în acest sport, recomand amplasarea echipamentelor Kenguru Pro deoarece sunt numarul 1 pe piață. Vreau sa mai adaug ca acest gen de echipamente sunt o necesitate acum, mai ales ca salile de fitness sunt inchise datorita pandemiei si distantarea sociala tot ar fi respectata.
Adrian Bălescu 2021-04-05 11:24:41
Asta ar fi cea mai bună investiție facută în București vreodată.
Adrian Bălescu 2021-04-05 11:47:58
O idee foarte bună, incredibilă, sper foarte mult în materializarea unui asemenea proiect ce îl susțin din suflet.
A se menționa că este necesară amplasarea lor lângă spațiile verzi, de asemenea înmulțirea spațiilor verzi.
Barele se necesită a fi amplasate în abundență pe diverse dimensiuni și diverse înălțimi pe suprafețe cât mai largi pentru a diversifica cât mai mult utilizatorii adică orice trecător de rând.
Teodor 2021-04-05 22:13:06
Sunt de acrord cu acest proiect din mai multe motive:
Exista extrem de putine astfel de locuri, 3 cunoscuste in tot Bucurestiul si acestea sunt extrem de folositoare pentru oamenii de aproape toata varstele. Este o alternativa gratuita si mult mai sigura decat sala de fitness, din punct de vedere sanitar, mai ales pe timp de pandemie, si din punctul de vedere al accidentarilor. Calisthenics este un sport asemanator gimnasticii, in care o persoana pactica diverse exercitii folosind doar greutatea corpului. Acesta lucreaza nu doar muschii, ci si articulatiile, oferind beneficii enorme persoanelor cu probleme de miscare. E o modalitate superioara salii de a slabi in greutate si a intarii sistemul imunitar. Fiind practicant de apoape un an de calisthenics pot spune ca acest sport m-a invatat foarte multe lucruri si mi-a schimbat viata intr-un mod extrem de benefic. In perioada in care sunt inchise centrele fitness, parcurile din Tineretului si Tei au fost extrem de aglomerate si asta arata inca o data cat de importante sunt aceste centre de street workout pentru sanatatea romanilor.
Teodor 2021-04-05 22:14:29
Sunt de acrord cu acest proiect din mai multe motive:
Exista extrem de putine astfel de locuri, 3 cunoscuste in tot Bucurestiul si acestea sunt extrem de folositoare pentru oamenii de aproape toata varstele. Este o alternativa gratuita si mult mai sigura decat sala de fitness, din punct de vedere sanitar, mai ales pe timp de pandemie, si din punctul de vedere al accidentarilor. Calisthenics este un sport asemanator gimnasticii, in care o persoana pactica diverse exercitii folosind doar greutatea corpului. Acesta lucreaza nu doar muschii, ci si articulatiile, oferind beneficii enorme persoanelor cu probleme de miscare. E o modalitate superioara salii de a slabi in greutate si a intarii sistemul imunitar. Fiind practicant de apoape un an de calisthenics pot spune ca acest sport m-a invatat foarte multe lucruri si mi-a schimbat viata intr-un mod extrem de benefic. In perioada in care sunt inchise centrele fitness, parcurile din Tineretului si Tei au fost extrem de aglomerate si asta arata inca o data cat de importante sunt aceste centre de street workout pentru sanatatea romanilor.
Roby 2021-04-08 12:28:13
Buna ziua,eu practic calisthenics de aproximativ 2 ani. Consider ca acest sport ar trebuii sa fie mult mai accesibil.
In primul rand oamenii care locuiesc in zone din afara bucurestiului,nu au cum sa ajunga pana in Oraselul Copiilor sau Parcul de agrement Tei.
Ar trebuii sa fie facute unele structuri in mai multe locuri ale orasului( Parcul herastrau, Parcul carol,Parcul unirii) astfel sa fie accesibile pentru toata lumea
In al doilea rand eu as vrea ca acest sport sa fie din ce in ce mai popular. In anumite tari de pe glob sunt parcuri de calisthenics de nivel de competitie! La noi,in bucuresti nu sunt asemenea structuri si mi-as dorii ca acest lucru sa fie luat in considerare! Sportul aceste poate fi practicat de oricine la orice tip de varsta,fara ca acestia sa aibe un fel de problema. Sportul in general este foarte important,de asemenea trebuie sa avem si locuri unde sa ne putem desfasura activitatile!
In concluzie eu personal sunt de parere ca parcurile de calisthenics ar trebuii sa fie mult mai multe
Ristea Anghel 2021-04-08 12:39:27
Sunt de acord cu amplasarea acestor echipamente de tip calisthenics deoarece mie mi a schimbat viata acest sport in bine, recomand Kenguru Pro ca si firma!
MADRO 2021-04-08 13:48:55
Ca idee, amplasarea echipamentelor in locurile publice este foarte buna. Ce este deranjant este ca nu mai sunt îngrijite după ce sunt montate. După aproximativ un an devin locuri murdare, cu piese rupte, etc.
Niculescu Cosmin 2021-04-08 22:59:15
Sunt total de acord cu amplasarea mai multor echipamente si parcuri de tip calisthenics deoarece sunt benefice pentru toate categoriile de persoane, incepand cu tineri pana la seniori care vor sa isi mentina sau sa isi creeze un stil de viata sanatos. Exercitiile de tip calisthenics pot fi executate cu usurinta de orice persoane, deoarece nu necesita decat greutatea propriului corp.Din pacate am trait sa vad cum bara cu inele din Parcul Tineretului din zona My Equilibria a cazut pe un copil care incerca sa le foloseasca. Din fericire nu a patit nimic grav dar se putea intampla ceva mult mai rau. Recomand echipamentul de la Kenguru PRO, deoarece este un echipament sigur si tot odata este un echipament premium recunoscut in toata lumea.
Nicolae Marian 2021-04-08 23:06:55
Sunt de acord cu amplasarea de parcuri / echipament de tip calisthenics deoarece necesita efort minim si tot odata este o idee foarte buna ca in aceasta perioada grea sa ne mentinem un corp activ si un stil de viata sanatos. In alte tari aceste echipament se pot gasi in aproape orice parc sau loc accesibil de catre persoane. In Bucuresti, exista doar 3 locuri unde ne se poate practica acest sport, in conditii mai mult sau mai putin favorabile: Oraselul copiilor in zona My Equilibria, in Parcul de Agrement Tei si Parcul Lunca Florilor. Recomand Echipamentul de la Kenguru.PRO!
Vlad._sw 2021-04-08 23:23:11
Buna ziua , practic calisthenics de un an de zile si pot zice ca acest sport mi.a schimbat total stilul fe viata ba chiar m.a ajutat sa imi revin ca si om in viata as dori enorm de mult sa se faca inca cateva parcuri daca se poate kenguru pro sunt decat 2 in tot bucurestiul si sper din tot sufletul sa mearga acest proiect
ItsMihaiG 2021-04-09 12:02:28
Am inceput sa fac calisthenics de cateva luni ,eram prin trecere in parcul tineretului si am vazut parcul de calisthenics si de atunci ma antrenez aproape zilnic , cred cu tarie ca daca ar exista cel putin un astfel de spatiu de antrenament in fiecare parc multa lume ar incepe sa se antreneze .
DIN CATE AM VAZUT IN APROAPE FIECARE PARC EXISTA "APARATE DE ANTRENAMENT" CARE NU AU PIC DE SENS SI OCUPA SPATIUL UNDE AR PUTEA SA FIE PUSE BARI DE LA KENGURU PRO.
Un loc de amplasare ar putea sa fie la unirii in parc deoarece trece multa lume prin zona si s-ar lasa motivata de cei care se antreneaza plus ca acel parc este gol si plin de spatiu
Ionut Stan 2021-04-09 23:06:15
Buna ziua!Mi-as dori enorm ca in parcul Herastrau sau parcul Bordei (ambele facand parte din administratia PMB)sa fie amplasate aparate de tip calisthenics pentru ca sunt total de acord ca aceste aparate dezvolta corpul intr-un mod armonios si pot reprezenta o varianta mult mai viabila pentru efectuarea activitatilor fizice in exterior in pofida celor din spatii inchise.Un mare da pentru implementarea acestui proiect.
flu 2021-04-10 12:10:04
Nu ma numar printre vechii practicanti ai acestui sport. Dar in acesta jumatate de an de cand fac, acest sport, m-a prins. Am mai incercat si alte sporturi, atletism, sala, dar dintre toate, asta este cel mai longeviv. Calistenicele nu sunt doar exercitii de tonifiere, se lucreaza atat la masa musculara, cat si la elemente. Baietii care au comentat inaintea mea, inteleg mai bine la ce ma refer. Si nu in ultimul rand, prin intermediul acestui sport, mi-am facut prieteni, chiar foarte multi. Cu toate acestea, in Bucuresti, sunt vreo 3 parcuri de calistenice, dintre care cel mai usor accesibil pentru mine este cel din Oraselul Copiilor. Celelalte parcuri, ori sunt departe de casa, ori trebuie sa fac legatura cu autobuzul sau tramvaiul. Culmea e ca stau langa un parc mare, parcul IOR, dar din pacate, pot doar sa ma plimb in el. Iar cand zic accesibil, vorbesc de jumate de ora, 45 de minute, petrecute pe drum. Cum spunea baietii de mai sus, preferabil ar fi sa se constuiasca in zone centrale, Izvor, Unirii, si in parcurile mari, IOR, Cismigiu, Herastrau. Nu am mai mentionat faptul ca parcul din Oraselul Copiilor, fiind cel mai cunoscut si accesibil, este suprasaturat, nu a fost conceput pentru 40, 50, de persoane. Iar din cauza noilor restrictii in ce priveste functionarea salilor pe timp de pandemie, multi dintre practicanti acestora au fost nevoiti sa-si gasesca un alt loc de antrenament, unde altundeva decat in Oraselul Copiilor. Si inca un lucru, parcurile nu sunt intretinute, lucrurile se mai stica si e nevoie sa fie inlocuite. Sper ca eforturile noastre sa nu fie in zadar.
Gurguta Daniel 2021-04-17 18:34:53
Trebuiesc construite astfel de zone in fiecare cartier. Sportul in aer liber inseamna sanatate si mai ales in perioada actuala, cu pandemia de Covid-19 cand salile de forta sunt inchise, asfel de zone ar contribui la reducerea transmiterii virusului.
Locuiesc in Grozavesti si trebuie sa merg pana in Tineretului pentru antrenament.
Luca 2021-04-17 18:44:42
As dori sa cad mai multe parcuri cu echipamente de calistenice, chiar si in parculetele mai mici deoarece asa copii vazandu-le de mici o proportie mai mare se vor apuca de sport
George 2021-04-17 19:04:43
Ideea e buna, dar ar merge puse echipamente si in parcurile mai mici, sa fie disponibile pentru toata lumea. Sustin.
Silviu Predut 2021-04-17 19:31:24
Practic acest sport de aproximativ 10 luni,și pot spune ca m-a schimbat destul de mult,atât la nivel fizic cât și psihic,as dori construirea a cât mai multe parcuri de Calisthenics prin București deoarece acest sport merita tot efortul depus și este mult mai complex și pot spune mult mai frumos decât majoritatea sporturilor din ziua de azi.
Lucaaa 2021-04-17 19:52:10
Bună ziua, în legătură cu proiectul de pt crearea unor spatii de exerciții fizice sunt cu totul de acord ca, trebuie sa se facă. Calistenia este un sport practicat încă din antichitate , este un sport aparte care unește mai multe timpuri de sporturi precum :atletism gimnastica, handbalecing etc. Cel mai important lucru la acest tip de sport este ca se lucrează cu greutatea corpului și ca are rezultate foarte bune pe termen lung.
Cosmin 2021-04-17 22:42:24
Personal sunt de acord cu instaurarea a noi parcuri de calisthenics(preferabil kengurupro) in zone mai populate,deoarece noile parcuri din tei si lunca florilor pentru majoritatea sunt greu de accesat.Sa nu mai zic si de persoanele din acele zone.
Personal am fost asaltat in ambele zone :)
Bea 2021-04-17 22:56:02
Cum sportul este sănătate, iar sănătatea este pe primul loc, susțin amplasarea acestor echipamente peste tot in spațiile verzi din București! Ele sunt folosite in efectuarea mai multor exerciții pentru diferite antrenamente, indiferent de sportul practicat, sportivii reușesc sa se antreneze afara cu acest echipament și își mențin sistemul imunitar și fizicul cât mai sănătos posibil! Pentru foarte mulți practicanți ai acestui sport este dificil sa se deplaseze pana in tineretului unde este singurul echipament de tip calisthenics. Prin amplasarea a mai multor astfel de echipamente se va încuraja sportul in aer liber și ii va încuraja și pe sportivi sa rămână motivați și sa continue sa practice ceea ce le place și ii menține sanatosi. Repet aceste echipamente pot fi folosite de orice sportiv, deoarece oferă oportunitatea de a realiza o multitudine de exerciții! Susțin amplasarea mai multor echipamente de acest gen in spațiile verzi din București!
Popa Cristian-Alexandru 2021-04-18 00:49:08
Calisthenics este ceva foarte important pentru mine , un sport in care ma regasesc 1000% , sportul acesta te poate dezvolta atat pe plan fizic intrucat te dezvolta pe plan muscular super mult dar sa nu uitam si de efectele benefice sanatatii sunt sa faci sport, mai ales in aer liber,cat si psihic deoarece nu este un sport usor, mai ales daca vrei sa excelezi si in anumite elemente de street workout , este doar pentru cei ce au tarie de caracter sa continue atunci cand nu se vede progresul imediat . Sa nu mai zic ca poti socializa cu celelalte persoane . Avem nevoie de mai multe parcuri de calisthenics(mai ales de tip KENGURU PRO) deoarece sunt foarte putine in Bucuresti iar unele dintr-e sunt in zone greu accesibile sau pur si simplu departe de casa, imi doresc din toata inima ca acest sport frumos sa devina mai popular iar prin costruirea mai multor parcuri putem atrage oamenii sa se antrenez, mai ales in perioada aceasta caci salile s-au inchis si au nevoie de o alta alternativa(chiar mult mai buna).parcurile acestea are trebui plasate in zone mai populate pentru ca lumea o sa vada si or sa zica”mama ce tare face baiatul ala, vreau si eu sa invat” si astfel se vor apuca si ei. Ma refer la zone mai ales parcuri cunoscute in Bucuresti cum ar fi IOR, Cismigiu,Herastrau. Deja mult mai multe lume a inceput sa practice sportul asta din cauza salilor care s-au inchis . Mi se pare logic, cu cat mai multe persoane, cu atat mai multe parcuri. Sunt zile senine in care suntem peste 40 de persoane la un set de bare paralele si cateva bare pentru tractiuni . haideti sa investim in sportul acesta pentru ca este frumos si merita
Alex 2021-04-18 12:18:07
Buna ziua. Sustin aceasta inițiativă. Ne va fi de mare folos.
Florin. 2021-04-19 23:23:58
Susțin inițiativa! Spor la treaba!