Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal PUZ- CONSTRUIRE CALE DE COMUNICAȚIE PESTE OBSTACOL NATURAL, RAUL DAMBOVITA ȘI ACCESIBILIZARE CIRCULAȚIE - ZONA STR. NICOLAE TECLU, SECTOR 3, BUCUREȘTI
Comentarii
MIRCEA VOINEA 2019-12-11 22:23:47
Bună seara, aş vrea să vă semnalez o inadvertenţă în planşa de reglementări a documentaţiei PUZ. Cele două zone încadrate în zona V4 (din spre râul Dâmboviţa), au menţiunea pe plan "conform PUZ Sector 3", dar RLU-ul din PUZ-S3 ptr. UTR V4 : POT - nu este cazul, iar CUT - fără obiect (similar cu UTR V5) şi nu cum este menţionat POT = 15%, CUT = 0,2. Din PUZ-S3 rezultă că nici instalaţiile - liniile de înaltă tensiune aeriene LEA, nu mai sunt permise în zona V4,V5 (trebuia menţionat la art 10 şi UTR V4,V5 în RLU S3 - H max. clădiri= 0,00m cu excepţia instalaţiilor), şi nici străzi de categoria a II-a cu profil de 24m nu sunt permise în V4 conf. pct 9.7.11 - Circulaţii şi accese UTR V, fiind permise doar alei principale, drumuri de halaj alei de aprovizionare şi întreţinere, cu asigurarea accesului pe drumurile de halaj, pentru maşinile de pompieri la lac (care lac ????). În proiectul de Hotărâre nu există menţiunea că aceasta modifică parţial sau completează documentaţia PUZ S3 care este în vigoare. Se menţionează că documentaţia este valabilă până la aprobarea unei alte documentaţii PUZ.
Brojba Edith 2019-12-20 13:04:26
E necesar ca acest pod sa fie unul care sa aiba si piste de biciclete si trotuare. Cand se incep lucrarile?
Cornel 2020-01-10 11:39:32
Ce înseamnă sa fii ”șmecher în România”:
Pasul 1. Cumperi teren ieftin, în câmp, lângă o localitate importantă
Pasul 2. Îți folosești banii și influențele să ajungi primar în localitatea importantă
Pasul 3. Folosești banii localității pentru a-ți lega printr-un drum modern locuințele tale din câmp de localitatea importantă.
Pasul 4. Construiești cât mai multe apartamente mici, de calitate îndoielnică, fără spații verzi, parcări, trotuare etc.
Pasul 5. Găsești metode eficiente de gestionare a banilor rezultați din explozia prețurilor imobilelor din câmp.

Orice asemănare cu persoane reale este pur întâmplătoare
Nedi 2020-01-10 16:24:26
Strada Nicolae Teclu va fi largita observ? Ce solutie va fi adoptata la intersectia cu Theodor Pallady? Intersectie simpla este evident ca nu este eficienta, avand in vedere ca se termina o autostrada in ea...