Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal PUZ- STR. BUZEȘTI nr. 44, SECTOR 1
Comentarii
Cristi Dragos 2019-03-01 12:04:22
Buna ziua,

Puz-ul pe zona Buzesti , parca fusese declarat ilegal de catre Curtea de Apel Bucuresti . Acum iar se vine cu distrugerea unei zone cu cladiri de patrimoniu ? Nu mai vorbim de traficul din acea zona care este infernal , vreti sa nu mai putem ajunge sa circulam deloc in acest oras ? Chiar nimeni nu vede din cadrul Primariei Generale , ca acest oras este sufocat ?? Infrastructura rutiera din acea zona , mai poate suporta alte cladiri de birouri , nu sunt deja destule in zona ? Nu transformati o zona istorica cu cladiri de patrimoniu , in Pipera 2 !!! PASTRATI ARHITECTURA ZONEI . NU SUNT DE ACORD CU ACEST PUZ .
Bogdan 2019-03-01 12:17:09
Buna ziua,

Acest puz este total neadecvat acelei zone de patrimoniu. Circul zilnic pe acolo si deja nu se mai poate circula , cu inca o astfel de cladire Bucurestiul devine de nelocuit , nu mai vorbim ca nu se mai poate circula .
Cu atatea cladiri de patrimoniu in zona , nu ar fi ciudat din punct de vedere arhitectural o cladire de sticla ? de ce nu se pastreaza arhitectura din acea zona , nu este cumva toata aceasta zona Buzesti protejata ?
De ce se aproba astfel de constructii in zone protejate ?
Rog opriti acest PUZ , din cauza ca in zona sunt cladiri de patrimoniu protejate .
Multumesc.
Stanciu Radu 2019-03-01 19:25:02
Distrugerea patrimoniului istoric din zona str. Buzești a fost deja declarată ilegală de instanțe. Orice distrugere în plus este inacceptabilă. Zona Buzești a fost transformată în autostradă, are nevoie de un plan inteligent de regenerare. Nu sunt de acord cu acest PUZ și cer respingerea lui.