Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea PUZ - CALEA PLEVNEI NR.145, SECTOR 6
Comentarii
Dragos Dobre 2019-02-19 18:42:32
Buna ziua,

Zona Calea Plevnei este o zona buna a Bucurestiului , o zona chiar protejata ,si veniti voi cu mizeriile voastre de afaceri imobiliare .

Fix de asta avea nevoie acea zona emblematica , de cladiri , in loc sa o protejam !

Respecta normele de spatiu verde , sau construiti in regim hotelier ? sa nu ai ce sa faci in jurul blocului , nu ai spatii nu ai nimic . eventual parcarea sub balcon cum se practica
Timea 2019-02-19 20:28:41
Buna seara,

Am vazut mai multe proiecte de hotarare pentru aprobarea diverselor planuri urbanistice pe site si ma inspaimanta faptul ca se construiesc blocuri si mall-uri in parcuri, in locul cladirilor vechi, cu istorie sau in arii naturale protejate, cum ar fi, de exemplu, Delta Bucurestiului. Mi se pare incredibil, dar, din pacate adevarat, ca in loc sa pastram cladirile minunate din acest oras, sa plantam copaci, se aproba diverse proiecte care efectiv duc la uciderea parcurilor si cladirilor istorice. Nu prea inteleg cum se poate intampla, cum nu exista gandire pe termen lung, pentru un oras sustenabil?!
Va multumesc,
Cu stima,
Clau 2019-02-20 11:17:56
Buna ziua,

Este un teren cu o suprafata desfasurata mare, nu este oportuna cresterea CUT-ului.
Dar daca tot cresteti CUT-ul si inaltimea maxima, cresteti si suprafata de spatii verzi.
20% Spatii verzi la sol este insuficient pentru acest oras. Iar 10% spatii verzi pe placa.. sa fim seriosi.. asa ceva se face doar in acte, in realitate nu exista bloc cu spatii verzi pe placa.

Nu se intelege din proiectul de PUZ daca spatiile verzi stabilite prin proiect vor putea deveni parcaje.

Forma de "U" a cladirilor in plan, cu scobitura "U" orientata spre NNV va face ca oamenii ce vor locui in in apartamentele acelea sa nu vada vreodata soarele.

Tine cont vreodata cineva de mesajele publicului cand se aproba hotarari de planuri de urbanism?