Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea PUZ - STR. GHEORGHE TITEICA, NR. 109-119, SECTOR 2
Comentarii
Dragos Dobre 2019-02-21 14:14:16
Buna ziua,

Dvs ati vazut aceasta strada Gheorghe Titeica cat de ingusta este , desi aceasta trebuie sa suporte tot traficul dupa bulevardul Barbu Vacarescu care scurteaza si o iau pe aceasta straduta ? Daca va uitati la celelalte case vechi de acolo , aceasta zona era facuta doar pentru case , nu pentru blocuri de 12 etaje care vor aglomera si mai mult aceasta zona . Chiar nu mai avem arhitecti in orasul asta , specialisti care sa spuna cum si unde se mai poate construi ? Aceasta strada trebuie folosita doar o ruta ocolitoare a bulevardului Barbu Vacarescu , nu pentru a o aglomera si mai mult !!!!
Claudia Pamfil 2019-02-27 21:34:59
Propun respingerea acestui proiect de hotărâre și refacerea PUZ și regulament de urbanism aferent astfel încât:
a) să fie permisă autorizarea construcțiilor numai după realizarea circulațiilor propuse de această documentație sau de altele anterioare – strada ce limitează terenul pe latura de vest-sud-vest, accesele din această stradă spre Bd. Barbu Văcărescu, lărgirea străzii Gh. Țițeica; nu este prima dată când propunerile se bazează pe circulații propuse și nerealizate (vezi prelungirea străzii Caroteni spre nord, care nu s-a realizat, dar în schimb ansamblul de blocuri de locuințe înalte din strada Dâmbovicioarei s-a realizat fără să aibă aceste accese și posibilitatea unor circulații aferente);
b) indiferent de condiționarea menționată la pct a), indicatorii urbanistici propuși sunt mult prea mari pentru zonă și vor induce terenului și întregii zone adiacente, chiar și cu circulațiile propuse, o densitate mult prea mare și, respectiv, disfuncționalități și o calitate scăzută a locuirii – zone verzi prea puține, trafic intens, lipsa serviciilor și dotărilor, etc; o înălțime maximă aferentă P+5, POT max 60% și un CUT max 2,5 va respecta interesul general și condițiile zonei.