Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea PUZ - CALEA VICTORIEI NR. 176, SECTOR 1
Comentarii
Tudor 2019-01-16 18:46:17
Bună ziua,

În primul rând mă bucur că acest șantier o să înceapă în curând. Nu am găsit nicăieri informații despre durata estimată a șantierului.
Conform randărilor prezentate de proiectant online, aș avea un comentariu în legătură cu fațada construită dintr-un material aparent metalic, cu pattern abstract, care nu arată mai bine decât un calcan imens și categoric nu se potrivește cu specificul zonei. Aici cred că ar fi nevoie de niște clarificări, și nu am regăsit în documentație ce s-a prezentat la ședința CTATU și care este concluzia după analiza în această comisie. Dacă se pot publica sau mi se pot trimite randările finale ar fi excelent. (GDPR info: vă dau acordul să îmi trimiteți mesaje pe adresa de email din formular)

În al doilea rând, mi s-ar părea normal să încurajăm și aici folosirea modelului de la Casa Oromolu, unde întreaga clădire monument de patrimoniu este accesibilă publicului, în întregime, nu doar parter. Fie că este spațiu cultural, comercial sau de servicii, bucureștenii ar trebui să se bucure și de interiorul acestei clădiri de patrimoniu, care cu siguranță are niște interioare spectaculoase. Acest lucru ar integra complexul în traseul cultural-turistic și ar aduce beneficii pentru oraș și ar crește valoarea comercială a arterei.

Mult succes!
Dragos 2019-01-29 18:18:51
Buna ziua,

Blocuri peste tot in orasul , chiar asta avem nevoie intr-o zona emblatica a Bucurestiului?? Nu o putem pastra intacta ,nu e de ajuns cat se construieste la marginea orasului..trebuie sa sufocam si centrul Bucurestiului? Nu sunt de acord cu acest puz !!!