Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului "Stabilirea Zonelor unitare de incalzire in vederea eficientizarii alimentarii cu energie termica a Municipiului Bucuresti"
Comentarii
Dl. Claudiu Valentin 2018-09-19 10:03:28
Nu sunt de acord cu aceasta propunere. Este incredibila acesta propunere ! Ne intoarcem in comunism doar pentru a servi interese de partid obscure si acoperi o gaura neagra: RADET.

PSD este intradevar o ciuma rosie pentru aceasta tara.
Ionut 2018-09-16 21:11:00
Este incredibil ca se vrea impunerea ca furnizor unic de energie termica pentru 2 milioane de romani o firma falimentara. Este inadmisibil ca se foloseste scuza de a eficientiza pentru obligativitate. Sistemul ar trebui reparat , imbunatatit si apoi promovat nu impus. Anul trecut am stat 2l luni fara apa calda si 1 sap fara caldura, fara nicio explicatie sau scuza. Deja debransarea este aproape imposibila, se vrea sa mai stam in frig si mizerie.
Cat timp este obligatoriu clar este ceva grav gresit. Mai ales ca pe noi
e modificari legislative din in anul2020 nu vor mai exista subventi pt caldura. Reparati sistemul si eficientizatil nu obligati sa mai suportam inca minim6 ani un sistem defect Consiliul concurentei a oferit un aviz?