Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) - Strada Jandarmeriei nr. 13, nr. 13A, nr. 13B si Strada Meteorologiei nr. 24 si nr. 30, sectorul 1, Bucuresti
Comentarii
Stoenica Marian 2018-03-22 13:59:41
Acest PUZ are mai multe vicii de procedura si fortari ale regulamentelor de urbanism.
De exemplu: desi conform PUG in Zona CB1 se precizeaza CUT maxim 2,2 pentru clădiri cu 3-4 niveluri, aici se propune CUT = 2,64 la regim de inaltime P+4 .
Intr-o zona de Imobile edificate cu regim de inaltime P+1 se propune pe un teren ingust realizarea unor cladiri S+P+3E+4r.
Distanta intre cladiri si limita de proprietate Est este aprobata la 5 m ceea ce contravine regulamentului PUG care spune jumatate din inaltimea la cornisa, adica 9 m.
Cand vor fi proiectate blocurile, nu este posibil sa se realizeze locurile de parcare (conf. Hot. CGMB nr. 66/2006) si rampele catre subsol.
Vom face o monitorizare stricta a procesului de Autorizare la Sectorul 1 astfel incat sa nu se faca rabat de la normative si regulament.
Acestea sunt numai cateva observatii si ne rezervam dreptul sa contestam in instanta orice derogare de la normele legale in vigoare.