Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei locale privind incluziunea sociala si reducerea saraciei in municipiul Bucuresti 2017-2021 si a Planului de implementare al strategiei 2017-2021
Comentarii
Grigore Burloiu 2017-08-16 00:15:53
Proiectul arata OK pana se ajunge la planul operational de intemplementare.

Sunt aici discrepante majore cu strategia enuntata in prealabil. De exemplu, pentru persoanele fara adapost strategia mentioneaza asigurarea de locuinte sociale (domiciliu stabil) si de asistenta stomatologica. Planul prevede doar solutii temporare, iar cabinetul stomatologic s-a pierdut.

Apar masuri gen 1.1.10 Acordarea ajutorului de urgenta pentru plata chiriei persoanelor fara locuinta; aici institutia responsabila de ce e doar CL S5 & DGASPC S5 -- de ce nu toate sectoarele sau CG?

Apoi in general, foarte multe masuri vagi, gen "Parteneriat pentru cei care au nevoie de noi" - ce fel de exprimare e asta? Si indicatori precum "nr. parteneriate", de parca numarul lor si nu efectul ar fi ce conteaza. OK inteleg, trebuie ceva cuantificabil, dar enuntati macar valori tinta. Sunt o gramada de cifre in textul principal care nu se regasesc in planul operational. Sa va credem pe cuvant ca vor fi luate in considerare?