Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) PUZ - STRADA JANDARMERIEI 2B, SECTOR 1, BUCURESTI
Comentarii
Andrei Stan 2016-06-13 17:43:26
Acest PUZ da de fapt permisiunea sa se construiasca in Padurea Baneasa ducand la DISTRUGEREA PADURII BANEASA. Parte din suprafata care face obiectul acestui PUZ este acum impadurita si va fi defrisata. Chiar si in zona neimpadurita acum (dar tot din interiorul padurii) inaltimea este dublata fata de PUG de la maxim 9m la 18m, adica P+4 etaje. Vorbim despre plamanul verde al Bucurestiului intr-un oras unde suprtafata de spatiu verde pe cap de locuitor este foarte mica (9,86 mp de spatiu verde/locuitor fata de 26 mp/locuitor cat cer normele europene). Este un gest criminal cu efecte asupra sanatatii a aproximativ. 2 milioane de oameni! In plus o alta suprafata din Padurea Baneasa de-a lungul DN1 este incadrata la spatiu construibil M3 (“subzona mixtă cu clădiri având regim de construire continuu sau discontinuu şi înălţimi maxime de P+4 niveluri”) cu mentiunea in planse de “salcam”. Este padure de salcam construibila. Criminal!
Nu pot sa nu observ ca Razvan Sava a semnat acest proiect in ultimul moment si a fost pus in dezbatere publica in ultima zi de campanie electorala.
Toti canditdatii la primarie au vorbit despre spatiile verzi, pastrarea si intretinerea lor. Acest PUZ nu trebuie aprobat iar suprafata verde impadurita trebuie mentinuta si crescuta.
radu mihai 2016-06-16 16:50:37
Acest proiect este criminal si absolut illegal. Padurea trebuie sa ramana asa cum este ba chiar reimpadurita. ONG uri si organizatii comunitare au aces proiect in vedere pentru a demara activitati de protest impotriva acestuia. PUZ-ul nu trebuie aprobat sub nicio forma.
adi 2016-06-26 18:20:56
padurea baneasa(de fapt un petic de padure) sta in calea dezvoltarii orasului . exista destula padure in subcarpati si carpati.deja hipsterii marxisti eco devin enervanti prin fanatismul lor anti-dezvoltare si progres.daca era dupa ei nu exista nici un oras pe pamant ,pentru ca majoritatea oraselor s-au dezvoltat pe teritoriul unor foste paduri.