Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotarire privind aprobarea Planului Urbanistlc Zonal (P.U.Z.) - P.U.Z. - STRADA JANDARMERIEI 2G/ LOT 1, SECTOR 1, BUCURESTI
Comentarii
Andrei Stanciu 2016-05-04 20:39:48
Practic prin acest PUZ dati un aviz de construire in mijlocul Padurii Baneasa. Plamanul verde al Bucurestiului este distrus chiar de cei care ar trebuie sa il protejeze cu riscul afectarii sanatatii locuitorilor orasului. Avem un procent de ocupare a terenului de 60% si cu CUT de 2. Nu mai vorbesc ca aici se reglementeaza nu extinderea unei constructii individuale, ci construirea a mai multor case inclusiv cu “drum de incinta”. Totul se intampla in centrul Padurii Baneasca, in locul acesteia. Mai mult restul padurii este lotizat pentru a fi defrisat si distrus ulterior conform notei din planse “Loturile 2-8 sunt reglementate informativ la solicitarea Departamentului de Urbanism din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti”. Multumim Departamentului de Urbanism din Primaria Generala pentru ca doreste cu o asa ardoare distrugerea Padurii Baneasa. Ne bezam pe ei! Cum se numeste asta? Incompetenta, coruptie? Mai mult zona de-a lungului DN1 este in acelasi PUZ declarata “padure” construibila, adica M3. Pentru ochii prostilor o fasie din padure imediat langa DN1 ramane totusi padure, dar numai pentru ochii prostilor. In spate insa defrisari si betoane!
Domnilor din Primaria Municipilui Bucuresti, primar Razvan Sava, urbanisti, consilieri PSD, PNL, etc... Ce incercati sa faceti? Sa distrugeti Padurea Baneasca?