Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) - BULEVARDUL DACIA NR. 121, SECTOR 2, BUCURESTI
Comentarii
Alin Stan 2015-07-27 20:57:17
Poate domnii de la primaria nu mai cunosc propriul regulament pentru zona protejata Bulevardul Dacia, cu “grad de protectie maxim”:
http://www.pmb.ro/servicii/urbanism/zone_protejate/docs/dacia.pdf
Astfel, in acest regulament cladirile de peste 16m sunt considerate”agresiuni”: “d. agresiuni:- implantari care nu respecta caracteristicile zonelor (reglementate la origine): gabarit si inaltime peste limita maxima de 16m”.
Cand propuneti o cladire de 25 m metri “agresati” aceasta zona protejata cu buna stiinta. Este o bataie de joc! 9 metri in plus! Dumneavoastra domnilor Sorin Oprescu si Gheorghe Patrascu cunoasteti acest regulament de urbanism sau folositi metoda “Solomon Wigler”. De asemenea CUT este crescut de la 3 la 3.6, tot din dispret pentru patrimoniu si zone protejate. Un oras nu are nicio sansa sa se dezvolte armonios in asemenea conditii. Intrucat aceasta cladire se intine si pe strada Toamnei ar trebui sa respectati si regulamentul pentru zona protejata Mihai Eminescu ce zice: “Inaltimea noilor constructii nu va putea depasi, totodata, cu mai mult de 3 m înaltimea cladirilor existente învecinate.” Cladirea invecinata are P+1 si maxim 10m. In zona, pe strada Toamnei, exista o singura cladire P+2. Aici propuneti un P+5. Deci nu veti depasi inaltimea cladirilor invecinate decat cu 15 metri, practic este de doua ori si jumatate mai inalta noua cladire. Va bateti joc! Cum puteti sa propuneti asemenea proiecte toxice?
Sper ca CGMB nu va vota asemenea orori!