Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) -INTERVENTII URBANISTICE IN ZONA CENTRțA A CAPITțEI, DETțIU 4.1 SI 4.2 - REțIZARE ACCESE AUTO SI PIETONțE SUPLIMENTARE IN PARCAJ SUBTERAN
Comentarii
Adrian Bălteanu 2015-05-31 13:07:58
În documentația supusă consultării online a publicului nu apare planșa de "Reglementări Urbanistice" avizată de către Direcția de urbanism a PMB. Dintre planșele de detaliere, a fost publicată doar cea referitoare la intrarea subterana 4.1. Vă rog să organizați o dezbatere cu public în care să prezentați toate planșele, inclusiv cea de detaliere a intrării în subteran nr. 2 (din fața corpului UAUIM realizat de arh. Gr. Cerchez) și modul în care realizarea noilor locuri de parcare în centrul Bucureștiului se integrează într-o strategie privind parcarea & mobilitatea în zona centrală (aspect de asemenea netratat de documentația publicată de PMB în consultarea publică online).
Andrei Stan 2015-05-31 23:28:08
Cred ca realizarea acestor accese auto catre parcarea deja existenta langa Teatrul National este o idee foarte proasta. Practic in centrul Bucurestiului in fata bornei kilometrice cu kilometrul 0 al Bucurestiului, in "centrul centrului" si la cativa metri de crucile martirilor revolutiei va fi realizata o rampa de acces catre parcarea deja existenta, care de altfel are cai de acces. Asa cinstim si km zero si martirii revolutiei? Sper ca acest proiect sa fie respins de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Interventiile propuse sunt si inutile si nepotrivite.
Adrian Balteanu 2015-06-03 20:12:59
Buna ziua,
Am transmis un mesaj, pe 31, mai in cadrul consultarii online pe acest PUD, iar acesta nu a fost afisat inca pina astazi (3 iulie). Va rog sa verificati primirea mesajului.