Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de transport si distributie a energiei termice livrata prin puncte termice urbane, de transport pentru consumatorii cu puncte termice proprii si a preturilor locale medii de facturare a energiei termice pentru consumatorii non-casnici, practicate de RADET Bucuresti
Comentarii
Mereuta Mihai 2014-08-26 11:00:36
Solicitam ca prin cresterea pretului mediu de consum in cogenerare si prin aprobarea recalcularii serviciilor efectuate de Radet, Pretul Local de Facturare la populatie sa ramana nemodificat in tot sezonul de incalzire 2014-2015! Solicitam introducerea unui articol prin care sa se specifice clar ca Pretul Local de Facturare la populatie nu se va modifica!
Combinatia de venituri scazute, preturi ridicate la energie si izolarea inadecvata a locuintelor da nastere unor fenomene precum saracia, deconectarea de la energie, excluderea sociala, ceea ce contravine modelelor sociale europene. Fenomenele de segregare sociala au inceput sa duca deja la transformarea unor zone importante din Bucuresti in ghetouri.