Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD)P.U.D. - SOS. PAVEL DIMITRIEVICI KISELEFF nr. 45-45A, Sector 1, Bucuresti
Comentarii
Silviu Marinescu 2014-03-17 10:17:20
Acest proiect n-ar face decat sa distruga o zona foarte frumoasa. In plus, se distruge un spatiu verde foarte frumos. Doamna aceasta ar trebui sa se multumeasca cu ce este acum construit acolo. Este suficient de valoros.
Andrei Stan 2014-03-26 16:10:22
Acesta este inca un exemplu de PUZ controversat care va sluti una dintre cele mai frumoase zone din Bucuresti. Spatiu verde pe care se doreste construirea blocurilor, este o gradina amenajata foarte frumos ca o copie in miniatura a gradinilor din Versailles. O astfel de gradina frumoasa ar trebui pastrata si pusa in valoare, nu distrusa pentru construirea de blocuri. Inca un spatiu verde, atat de necesar orasului, va disparea. De asemenea, legea interzice construirea pe spatiile verzi si acesta este un spatiu verde foarte valoros!
In privinta cladirilor care vor fi realizate, planul urbanistic general prevede ca in aceasta zona inaltima maxima este de 10m respectiv cladiri de P-P+2 etaje. Acest PUZ propune, inexplicabil, cresterea acestor indicatori urbanistici la 16 metri inaltimea maxima si S+P+2E/2S+P+3E. Aceste derogari nu se justifica, mai ales in aceasta zona a Bucurestiului. Un oras nu se poate dezvolta armonios daca se merge din derogare in derogare!
Acest PUZ este daunator orasului. Rog Consiliul General sa il respinga.